Klantenservice

Chocolade-letter.nl is de chocoladeletter webshop van Chocoladebox.nl

Chocoladebox.nl / Chocolade-letter.nl
Jan Tinbergenstraat 16 B
2811 DZ Reeuwijk

info@chocoladebox.nl


U kunt ons telefonisch bereiken op : 0182-761233

Hoe bestellen?
Kaartje toevoegen?
Verpakking
Verzendkosten
Couponcode
Betalingsmogelijkheden
Factuur
Levertermijn
Technische problemen?
Klachten


Chocoladeletters bestellen

Chocolade-letter.nl levert al jaren heerlijke en eerlijke ambachtelijke chocoladeletters. De chocoladeletters kunt u online bestellen, maar u kunt ook bellen of mailen.

Op onze website kunt u makkelijk een keuze maken uit de categorieen aan de bovenkant van de pagina. De chocoladeletters worden pas gemaakt nadat u een bestelling heeft geplaatst. Op deze manier ontvangt u altijd verse chocoladeletters. De minimale afname bedraagt 25 letters.

Verpakking

De chocoladeletters worden verpakt in luxe doosjes, waarin ze mooi gepresenteerd worden, maar ook stevig zijn ingepakt. Voorbeelden vindt u bij de chocoladeletters op de website

 

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen in Nederland € 14,50 per adres. Chocoladeletters zijn kwetsbaar en daarom bezorgen wij ze zelf. Wij maken voor de aflevering een efficiente planning. En houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. De aflevering zal altijd voor of op de gewenste afleverdatum zijn en u wordt goed op de hoogte gehouden, zodat u weet wanneer de letters worden afgeleverd.

 

Heeft u een couponcode / kortingscode ontvangen?

Klik hier voor meer info over kortingscodes

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons afrekenen met Ideal, Visa- en Mastercard, Paypal en Bedrijven kunnen ook achteraf betalen per factuur.


Factuur

U krijgt per mail een factuur toegezonden. Ook wordt de factuur toegevoegd aan uw account. Als u bestelt namens een bedrijf en u kiest voor betaling per factuur, dan wordt de factuur ook per post toegezonden.

 

Levertermijn

Wij kunnen vaak snel leveren, maar een tijdige bestelling is prettig aangezien de chocoladeletters nog geproduceerd worden en we deze dan goed kunnen plannen. Wij leveren de chocoladeletters in november en begin december. Wilt u in een andere periode de letters ontvangen, neemt u dan even contact op of dit mogelijk is. Twijfelt u of het nog haalbaar is? belt u even met ons voor overleg. Telefoonnummer: 0182-761233

 

Heeft u problemen in de winkel? Er werken bijvoorbeeld bepaalde functies niet

Onze webwinkels zijn gemaakt met een moderne Magento systeem. Dit systeem werkt prima met browsers als Firefox, Chrome en Explorer, maar kan problemen geven met oude versies van Explorer. Als u problemen ervaart, adviseren wij u om uw Explorer te updaten. U kunt hiervoor deze link gebruiken. Nieuwe versie Explorer .

Heeft u wel een nieuwe versie, maar u ervaart toch problemen, dan is het mogelijk de Compatibiliteitsfunctie aan staat. Dit houdt in dat uw nieuwe browser op de oude instellingen staat van oude explorers. Dit kunt u uitzetten in het menu extra opties in Explorer.

 

Klachten

Wij leveren producten van hoge kwaliteit en we streven ernaar dat u zeer tevreden zult zijn over het product en onze service. Gaat er toch iets mis en heeft u een klacht of
opmerking, dan kunt u deze per email toesturen via de  contactpagina of neemt u telefonisch contact met ons op: 0182-761233 zodat wij gelijk een oplossing kunnen zoeken.