Chocoladeletters voor bedrijven

Chocolade-letter.nl is onderdeel van Chocoladebox.nl. Sinds 2008 leveren wij heerlijke ambachtelijke Belgische chocolade. Onze chocoladeletters mogen wij aan veel bedrijven zowel klein als groot. Van lokale ondernemers tot banken, ziekenhuizen,  overheden en verzekeraars.


Waarom onze chocoladeletters?

Waarom zijn onze klanten tevreden? Dat is heel simpel. Wij leveren kwaliteit. De letters zien er goed uit. Worden gemaakt van eerlijke Belgische chocolade van Callebaut en worden luxe verpakt in onze letterdoosjes. Presentatie, smaak en kwaliteit zijn top. Daarnaast voeren wij de letters ook uit met logo als u wilt, dit maakt het gelijk een persoonlijk geschenken en hier kan ook een kaartje of gedichtje bij.

Betaling

Bedrijven kunnen ook achteraf betalen, maar ook via ideal, paypal of creditcard.

Bestellen

Bestellen gaat heel makkelijk in de webshop, maar u kunt ook even bellen (0182-761233) of mailen. Wij werken wel met minimale afnames. Wij richten ons echt op bedrijven en de minimale bestelhoeveelheid bedraagt 25 stuks.

Levering en levertijd

Om er zeker van te zijn dat de chocoladeletters goed en heel worden bezorgd, bezorgen wij ze zelf. Hier maken wij een goede planning voor om dit effecient te doen. U wordt van te voren op de hoogte gebracht wanneer de letters worden bezorgd. Het kan hierdoor voorkomen dat wij de letters soms iets eerder afleveren dan gevraagd. Maar altijd in overleg en nooit te laat. Wij kunnen vaak tot een paar dagen voor 5 december nog bestellingen aannemen. Dus belt u altijd even als u nog letters nodig heeft.

Natuurlijk ontvangen wij de bestellingen zo vroeg mogelijk, dit in verband met de planning van de productie en de bezorging. Wij maken geen voorraden vooruit. Wij produceren na ontvangst van de bestelling. U krijgt dus altijd hele verse chocoladeletters.

 

Bezorgkosten

De bezorgkosten bedragen altijd € 14,50 per bestelling per adres.